29 / 04 / 2024

adana büyükşehir belediyesinden satılık arsa

adana büyükşehir belediyesinden satılık arsa

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana'da yer alan 12 adet arsayı 99 milyon 204 bin 729 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden deprem kredisi! Tam 1 milyon faizsiz krediyi kimler alabilir?

İstanbul Belediyesi yine başlattığı hareketle herkese örnek olacak olan kredi detaylarını paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ülkemizde yaşanan deprem sonrasında, deprem bölgesinde bulunan riskli binaların yenilenmesi amacıyla sunmuş olduğu 1 milyon lira değerinde faizsiz kredinin kimler

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyükşehir Belediyesinden satılık arsa fırsatı! Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 4.289,25 metrekarelik arsanın satış ihalesi yapılacak. Peki satışa sunulan arsanın muhammen bedeli ne kadar?

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

adana büyükşehir belediyesinden satılık arsa Haberi

adana büyükşehir belediyesinden satılık arsa

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana'da yer alan 12 adet arsayı arsaların toplam satış bedeli 99 milyon 204 bin 729 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1-Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimiz, Seyhan İlçesinde bulunan, aşağıda, Mahallesi, Ada ve Parsel Numarası, Alanı, Hissesi, Cinsi, İmar Durumu, Muhammen Bedeli ve Geçici Teminat bedeli belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2-İhale 16.02.2022 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Bina (Ana Hizmet Binası) 9. Katta bulunan Encümen Salonu’nda ilanda belirtilen saatlerde yapılacaktır.
3-Satışı yapılan taşınmazın satışından KDV alınmayacaktır.
4-Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığından alınan Borcu Yoktur Belgesi alınmadan İhaleye girilemez. Borcu Yoktur Belgesi olmadığından ihaleye girilememesinden dolayı Belediyemizden herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunulmayacak...