29 / 04 / 2024

adana cami

adana cami

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı. İşte ayrıntılar...

Adana Sabancı Merkez Camii'si teknolojik sistemle ısınacak!

Adana'da bulunan Sabancı Merkez Camisi, yazın sıcaklarda daha serin olsun diye cami zemini teknolojik sistemle döşenecek...

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Adana'da emeklilere 283 konut yapacak!

TOKİ tarafından, Adana’nın Sarıçam'da “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 283 konutun ihalesi yapıldı. 24 Kasım, Perşembe günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Adana Büyükşehir'den Seyhan'a cami!

Seyhan ilçesi Gölbaşı Mahallesi sakinleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi, birlikte cami inşa ediyor. Daha önce temeli atılan ve duvarları için kalıp çakılmaya başlanan caminin inşaatında incelemelerde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölge halkıyla da sohbet etti.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan'a 1.202 konut yaptıracak!

TOKİ Adana Seyhan İsmetpaşa Barış Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim 1. etap 2. kısım 1.202 konut, 1 adet cami, 27 adet ticaret inşaatları işi ihalesi 19 Temmuz 2016'da yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

Adana OSB'de 5 bin kişilik cami ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Adana, Hatay ve Osmaniye'de 1073 adet konut yaptıracak!

Adana, Hatay ve Osmaniye İlleri 1073 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Ticaret Merkezi, İş Yeri, Cami, Okul, Pansiyon, Yurt, Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

adana cami Haberi

adana cami

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı. 


34 bin çalışanın istihdam edildiği AOSB'deki ikinci cami olan Arif Uçurum Camisi'nin açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı. Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Prof. Dr. Talip Küçükcan, Tamer Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Müftüsü Arif Gökçe, AOSB Başkanı Bekir Sütçü, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayiciler ve sanayi tesislerinin çalışanları katıldı. 


HAYIRLI BİR AÇILIŞLA BAŞLADIK


Göreve başladıktan sonra ilk resmi açılışına katılan Adana Milletvekili...