16 / 05 / 2024

Adana Ceyhan müteahhitler

Adana Ceyhan müteahhitler

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Adana Ceyhan'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 9 Mart'ta!

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana Ceyhan Çukurova Harası Mahallesi'nde arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor.. 

Adana'da müteahhitler eski bina avında!

Adana'da devam eden imar sorunları nedeniyle yaşanan konut sıkıntısı bazı müteahhit ve çalışanlarına rant kapısı olmaya başladı. Adana'da devam eden imar sorunlarına ek olarak yeni imar alanlarının da açılmaması kentte yaşanan konut sıkıntısını artırıyor.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Adana Ceyhan halkı parklarını geri kazandı!

Adana Ceyhan’da halkın kullanımına açık olan ve 10 dönümden büyük olduğu için yasal mevzuat gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devri mahkeme kararıyla gerçekleşen 4 park mahkeme kararıyla geri alındı.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Adana'da müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Türk müteahhitler bu yıl da dünya ikincisi!

Türk müteahhitler, ülke dışı faaliyet gelirleri esas alınarak yapılan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde ikinci sıradaki yerini korudu. Listede 42 olan Türk müteahhit firma sayısı 43'e yükseldi.

Türk müteahhitler dünya ikincisi oldu!

Türk müteahhitler, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde ikinci sıradaki yerini korudu. Listede 42 olan Türk müteahhit firma sayısı ise 43'e yükseldi.

Adana Ceyhan müteahhitler Haberi

Adana Ceyhan müteahhitler

Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yle bir araya gelen yaklaşık 20 Müteahhit Ceyhan’da tıkanan inşaat Sektörünün biran önce açılması konusunda sorunlarını dile getirdiler.


Müteahhitler Yeni’ye Ceyhan Belediyesinin Meclis kararıyla yeni yapılan binalara trafiğin rahatlaması acısından otopark yapılması zorunlu kılınırken birilerinin Ceyhan’ın yararına olan bu projeyi Bimer’e şikayet ederek İnşaat sektörünün önünü adeta tıkadığını söylediler..


Bugüne kadarki projelerimizde dairemizi otopark üzeri projelendirip yapmaktaydık. Daire sahipleri ve yerleşkede bulunan halk otopark sorununun giderdiğinden ayrıca araçlarını güvenli şekilde muhafaza edebildikleri için memnuniyetlerini bildiriyorlardı. Otoparklı projemiz Şehrin sokaklarında bulunan araçların trafik sıkıntılarını da gideriyordu. Birilerinin şikayetinden dolayı şu anki projelerimize Otopark izni alamıyoruz. Bunun zararı ise müteahhitlere oluyor. Vatandaş otoparklı daire talep ediyor.Arsa sahibiyle yapılan anlaşmada vatandaş otopark istiyor. Çünkü...