05 / 05 / 2024

adana deniz caddesi

adana deniz caddesi

Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti.

Emlakta Nostalji: Erenköy'de deniz manzaralı arazi 3 bin 500 liraya satılmış!

1942 yılında Erenköy'de Kaplan Arif Caddesi üzerindeki villa yapmaya uygun arazi 3 bin 500 liraya satılmış. Satılık arazi deniz manzaralıymış...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri!

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor. 

Terrace Deniz Suadiye satılık!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Deniz Suadiye projesi Bağdat Caddesi İlke Sokak'ta inşa ediliyor.  Terrace Deniz Suadiye satılık daire haberimizin içinde yer alıyor.

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

İBB'den Vatan Caddesi'ndeki arsa için duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Vatan Caddesi'ndeki arsayı aldı iddialarına kurumdan tepki geldi. İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Adana'da inşaat çalışmaları kaldırıma taştı!

Adana, Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi üzerinde yürütülen inşaat çalışması kaldırıma taştı. Silobas, konteynır ve trafoyla kaldırım kapatılınca yayalar yola düştü.

Adana'da kaldırıma şantiye alanı kuruldu!

Adana'da Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi üzerinde yürütülen inşaat çalışması kaldırıma taştı. Silobas, konteynır ve trafoyla kaldırım kapatılınca yayalar yola düştü

Hasan Şaş, Adana'da Derin Deniz Otel'i açtı!

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi.

adana deniz caddesi Haberi

adana deniz caddesi

Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çulha," Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'ııa gerekli başvuruyu yaptık. İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı olumlu bir görüşle Milli Savunma Bakanlığı'na. 

Milli Savunma Bakanlığı da olumlu bir görüşle durumu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bildirdi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığından da olumlu yazısı gelirse, inşallah bu yolu yaza açmayı planlıyoruz. Anılan bölge aynı zamanda...