02 / 05 / 2024

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları henüz belli olmadı. Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

10 gram Ajda bilezik ne kadar? Adana burması bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler dikkat! Altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar düşüşü fırsat bilerek altın almaya başladı. Yatırımcılar altın ile birlikte, Ajda bilezik, adana burması gibi 10,14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri de tercih  ediyor. 

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan'da!

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 908 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesindeki 29 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Reysaş GYO  Adana'daki deposunu 420 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi 622 Ada 4 Parsel üzerindeki 18 bin 199 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 9 bin 954 metrekare deposunun 3 bin 600 metrekarelik depolama alanını "Altın Ateş Kimya A.Ş."ye 420 bin TL'ye kiraya verdi.

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme Haberi

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir Havutlu projesinin kura çekilişi bugün yapılacak. Kura heyecanının başladığı proje kapsamında 187 adet konut yer alacak.

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları 
Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları henüz açıklanmadı. TAdana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Havutlu Alt Gelir Grubu projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projeden yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade imkanıyla daire sahibi olmak mümkün.


Proje kapsamındaki konutların brüt alanı 87,05 metrekare, net alanı ise 63,76 metrekare olarak tasarlandı.

Konut fiyatlarının 121 bin 656 TL ile 145 bin 581 TL arasında farklılık gösterdiği TOKİ Adana Havutlu projesinde peşinat...