03 / 05 / 2024

Adana icra ilanları 2016

Adana icra ilanları 2016

Adana ili,Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrika 59 milyon 644 bin 312 bin TL bedelle icradan satılıyor. Satışa konu taşınmaz Belediye hudutları içerisinde yer alıyor ve Belediye hizmetlerinin tamamından yararlanıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

İcra dosyaları pandemide arttı!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 1 Ocak- 14 Mayıs tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine toplam 2 milyon 754 bin 926 yeni dosya geldiğini belirtti. Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İcradan konut almak mantıklı mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatından daha düşük bedelle gayrimenkul sahibi olmak isteyenler icralık evlere talebi artırdı. Peki icradan ev almak mantıklı mı? Nelere dikkat edilmeli?

İcralık ev krediyle satın alınır mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Binlerce gayrimenkul icradan ucuza satılıyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de icradan gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli bir şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş bu ilanları takip ediyor. İşte o fırsatlardan bazıları...

Erzincan'daki o arsa fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyenler de bu ilanları takip ediyor. Son olarak yayınlanan ilanlar arasında Erzincan Merkez'de yer alan arsa dikkat çekiyor...

İzmir Bornova'daki o daireye yoğun talep!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında satışa sunulan gayrimenkuller yoğun ilgi görüyor...

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Adana icra ilanları 2016 Haberi

Adana icra ilanları 2016

İhale İlanı:

Satışa konu taşınmaz Adana ili,Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi 9359 Ada 21 parsel 75.047,54 m2 mesahalı keza 816 Ada 101 parsel 1255 metrekare mesahalı olup her iki parsel kadastro olarak ayrı ayrı parsel olmasına rağmen halihazırda zemindeki parseller üzerine ayrım gözetmeksizin inşa edilmiş yapıları mevcut olan ve bu mevcut durumu ile tek parsel olarak kullanıldığı keza bilirkişiler tarafından sunulan raporda parsellerin birlikte satılmasının uygun olacağı görüş ve kanaati belirtilmiş Fabrika binaları,arsa,elektrik tesisatı, makine,araçlar ve ağaçlardan oluşmaktadır. Satışa konu taşınmaz Belediye hudutları içerisinde yer almakta ve Belediye hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.9359 Ada 21 parsel Karataş yoluna tam cepheli durumda ve ulaşımı kolay tüm etrafı yapılaşmış meskun alan içerisinde,816 Ada 101 parsel 21 parsel sayılı taşınmazın Kuzey-Batı bitişik parseli durumundadır.Zemin üzerinde Raksoy...