02 / 05 / 2024

adana ihracatı 2015

adana ihracatı 2015

Garanti Anadolu Sohbetleri'nde sanayide yaşanan olumsuzlukların kentin sosyal yaşamında da görüldüğünü söyleyen Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç, Adana'nın farklı bir vizyonla yeniden planlanması gerektiğini söyledi.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

İnşaat malzemeleri ihracatı yüzde 12,5 düştü!

Türkiye İMSAD`ın ağustos ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Ağustos ayı sektör raporuna göre, inşaat malzemesi ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 12,5 düşüş yaşadı ve bu düşüş ile birlikte yıllık ihracat (2015 Haziran - 2016 Haziran arasındaki dönemde) 15,9 milyar dolara geriledi.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nu değerlendirdi. Toplantıda Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm de ele alındı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

adana ihracatı 2015 Haberi

adana ihracatı 2015

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, kent sanayisindeki olumsuzlukların sosyal yaşamda da görüldüğünü belirterek, "Adana'yı kent yaşamıyla, sanayisiyle, tarımıyla yeniden cazibe merkezi yapmaya çalışıyoruz. Adana'nın farklı bir vizyonla yeniden planlanması gerek" dedi. 


'ÜÇE KATLANMALI'


Geçtiğimiz günlerde, 'Dünya Kenti Olma Yolunda Adana' temasıyla Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen Garanti Anadolu Sohbetleri'nde Adana hakkında değerlendirmelerde bulunan Zeki Kıvanç, sanayicilerin kendi kulvarlarında kent ve ülke gelişimi için çaba gösterdiğini anlattı. Türkiye'nin istenilen gelişmişlik düzeyine ancak üreterek ve ihracat yaparak ulaşabileceğini vurgulayan Zeki Kıvanç, "Türkiye'nin 2023 ylında 500 milyar dolarlık ihracat gibi müthiş bir hedefi var. Toplam ihracatımızın yüzde 80'i sanayi ürününden oluşuyor. Hedeflenen rakama ulaşmak için önümüzdeki kısa dönemde sanayicilerin bugün gerçekleştirdikleri ihracatı 3'e katlamaları gerekiyor" diye konuştu. 


KENT MODELİNDE 'UYUM' OLMALI 


Türkiye'nin büyüme ve gelişme için,...