05 / 05 / 2024

Adana inşaat emlak

Adana inşaat emlak

Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Adana inşaat fuarı kapılarını açtı!

Adana'da bu yıl 10.'su düzenlenen inşaat, Kent, IHS, Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuara toplam 150 firma katılıyor...

Adana İnşaat Fuarı sektöre büyük ivme kazandıracak!

ADANA Yapı Müteahhitleri Demeği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Adana İnşaat Fuarı'nın başta Adana'ya ve bölge şehirlere, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandıracağım söyledi.

Adana İnşaat 2016 Fuarı bugün kapılarını açıyor!

Son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan inşaat sektörü Adana'da buluşacak. Bugün Adana'da kapılarını açacak olan Adana İnşaat 2016 Yapı Malzeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı sektör temsilcilerini biraraya getirecek.

Atila Menevşe: Adana İnşaat Fuarı sektörün vitrini olacak!

Adana İnşaat Fuarı'nın bu yıl 10'uncu kez kapılarını açtığını anlatan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, "18-21 Şubat tarihleri arasında inşaat sektörünün vitrini olacak bu fuar bölgemizin istikrarlı fuarı olacak." dedi.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ahram İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahram İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım tarafından 20 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Bağcılar'da kuruldu.

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Arzu Koçak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Büyükçekmece, Cennet Mahallesi, 2.Yavuz Selim Caddesi'nde açıldı.

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi, Ümit Bay tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi'nde kuruldu.

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rehim Teşna, Gafur Bürküt, Habubulla Amat Kuseni ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Adana inşaat emlak Haberi

Adana inşaat emlak

Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çulha," Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'ııa gerekli başvuruyu yaptık. İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı olumlu bir görüşle Milli Savunma Bakanlığı'na. 

Milli Savunma Bakanlığı da olumlu bir görüşle durumu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bildirdi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığından da olumlu yazısı gelirse, inşallah bu yolu yaza açmayı planlıyoruz. Anılan bölge aynı zamanda...