13 / 05 / 2024

Adana işçi

Adana işçi

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31502 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Ceyhan   ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Yaşar Tanrıverdi: İmar planları bütünsellikten uzak olmamalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, 2016 yılının Türkiye ve Adana için tam anlamıyla kara bir yıl olduğunu bildirdi.

Talat Özyürek: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Adana iş, spor ve siyaset dünyasının renkli simalarından Talat Özyürek'in Adana Medya Gazetesi'ne verdiği röportajda inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. İşte o röportaj...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler...

Adana Yüreğir'deki yapıların yüzde 80'i ruhsatsız!

Adana Kent Konseyi’nin girişimleriyle bir otelde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin son oturumu yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in yüzde 80’i ruhsatsız yapılardan oluştuğunu belirtti.

Adana'nın kuzeyi imara açılacak!

Adana’nın kuzey bölgesinin bu yıl içerisinde imara açılacağı bildirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde bölge insanlarının, Adana iş dünyasının ve kentin ekonomi kurmaylarının yüreğine su serpti.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 300 adet daire emeklilere özel satışta. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihi olarak belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

Adana işçi Haberi

Adana işçi

Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek asma kata düştü.


Meslektaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.


Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Acar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na...