02 / 05 / 2024

adana karataş belediye başkan adayı

adana karataş belediye başkan adayı

Karataş'ı turizm cenneti yaparak halkımızla birlikte taçlandıracağız Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Karataş Belediye Başkan Adayı Boğaçhan Ünal, Karataş için hazırladığı projelerle ilçelerini turizm cenneti haline getireceklerini söyledi

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

adana karataş belediye başkan adayı Haberi

adana karataş belediye başkan adayı

Her şeyi Karataş halkının menfaati için yapacaklarını belirten Ünal, "Öylesine hayallerimiz var ki hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Karataş beklediğinden fazlasını alacak. Başla da dediğim gibi Karataş benim her şeyimdir. 

Burada doğduk burada öleceğiz. Mezarımızda burada olacak. Karataş hak ettiği yerde mutlaka olacak ve olmalı. Bunun başka bir şekli yok. Karataş'ımızı turizm cenneti yaparak halkımızla birlikle taçlandıracağız" dedi. Adana'nın incisi olarak bilinen Karataş'ta yaşayanların tabiriyle "Halkçı Başkan" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Karataş Belediye Başkan Adayı Boğaçhan Ünal ile yapılan röportaj haberin devamında yer alıyor. 


Öncelikle sizi bir tanıyalım? 


1970 Karataş doğumluyum. İlk. orta ve lise öğretimimi Karataş'ta tamamladım. 1989-1992 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) İşletme Bölümüne 3 yıl devam eltim. 1992-19% yılları arasında Patrice Lumumba (Halkların Dostluğu) üniversitesi...