04 / 05 / 2024

adana Kıyıpark inşaatı

adana Kıyıpark inşaatı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Deprem bölgesindeki 13 bin 400 köy evinin inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde inşa edilecek olan 143 bin köy evinden 13 bin 400'ünün yapım sürecini başlattıklarını kaydetti.

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/3 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31952 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022/2 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı!

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

adana Kıyıpark inşaatı Haberi

adana Kıyıpark inşaatı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adana’nın Yüreğir ilçesinin son dönemde bir çok yeni hizmetle tanıştığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana insan odaklı hizmetler ürettik. 11 kültürevi, Adana’nın en büyük kültür merkezi, 22 spor tesisi, 20 taziye evi, Adana Bilim Merkezi ve Kurtuluş Müzesi, kadınlara yönelik yüzme havuzları, 2 adet kına konağı, irili ufaklı bir çok park yaptık. Kışla Mahallesi’nin ilk etabında kentsel dönüşüm hamlesini başardık. 772 konut ve 43 işyeri hak sahiplerine verildi. Sosyal ve Kültürel belediyecilik alanında ise çok önemli projeleri hayata geçirdik. Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek Projemiz ile bu güne kadar yaklaşık 20 bin yeni doğan bebek evlerinde ziyaret edildi. Anne sütünün önemi ve bebek bakımı hakkında genel bilgiler verildi. Hasta...