25 / 07 / 2024

Adana kollektör hat çalışmaları

Adana kollektör hat çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kuzeybatı Bölgesi'ııde B6 Kollektör hattı (2 no'lu) kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Adana Ceyhan'da 6.9 milyon TL'ye satılık tesis ve arsası!

Adana, Ceyhan, Rıfatiye Mahallesi'nde yer alan tesis ve arsası 6 milyon 964 bin 621 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Adana Kabataş'a turizm yatırımı çağrısı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Demirdeki gümrük vergisi hatırı sayılır oranda düşecek!

İnşaat demir fiyatlarının yüksek olmasında dolayı müteahhitler fiyatlar düşmezse 9 Haziran'da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirmişlerdi. Müteahhitlere kimin işini bırakıyorsunuz diye seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, demirdeki gümrük vergisinde hatırı sayılır düşüş olacağını belirtti.

Adana-Mersin demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı!

Adana-Mersin İstasyonları Arasındaki Mevcut Hattın Yanına 3. ve 4. Hat İlave Edilmesi Amacıyla bazı gayrimenkuller kamulaştırılıyor. İşte acele kamulaştırma kararı..

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Adana kollektör hat çalışmaları Haberi

Adana kollektör hat çalışmaları

Projenin sonunda Büyükdikili Mahallesi. Küçükdikili Mahallesi. D400 Karayolları kuzey ve güneyindeki sanayi tesisleri ve mahallelerin kanalizasyon ve altyapısı ile ilgili sorunları giderilmiş olup yatırımın yapıldığı bulvar, cadde ve sokakların kanalizasyon abone bağlantıları yapılarak atıksuların arıtma tesislerine gitmesi sağlanacak. Ayrıca çalışmalar esnasında bozulan bulvar, cadde ve sokakların üstyapıları yenilenecek. Toplamda 6024 metre uzunluğunda olacak kanalizasyon hattına 1400 mm çapında boruların döşenmesi amaçlanmıştır. 



Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar. yasaların verdiği görev ve sorumlulukla çalıştıklarının altını çizerek söz konusu yatırım kapsamında kanalizasyon altyapısı tamamlanan bulvar, cadde ve sokaklarda vatandaşların halk sağlığını korumayı ve temiz bir çevre sağlamayı amaç edindiklerini belirtti. 



Adana Bıiyükşehir Belediyesi ve Başkan Hüseyin Sözlii'niin de desteğiyle çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Genel Müdür Pekar, "Şehrin...