03 / 05 / 2024

adana Kozan imar durumu

adana Kozan imar durumu

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'daki yeni imar planlarına itiraz edildi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Yakup Tatlı, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Bahçeşehir Mahallesi’nde yapımı düşünülen imar planlarına itiraz etti.

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

adana Kozan imar durumu Haberi

adana Kozan imar durumu



Kozan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kozan Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilçenin yeni hazırlanan 1/5000'lik Nazım İmar Planı ve buna bağlı gelişmeler görüşüldü.


Başkan Musa Öztürk, her zaman diyalogdan yana olduklarını vurgulayarak, Kozan'ın imar planını 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede hazırladıklarını hatırlattı.


Başkan Öztürk şunları kaydetti:


"5 Yılda bitirilemez denilen 1/5000 ölçekli nazım imar planını 1,5 yılda tamamlayarak inşaat izinlerini vermeye başladık. Yaşanabilir bir Kozan için herkes elini taşını altına koymalıdır. Birlik ve uyum içinde hareket edersek inanıyorum ki imar başta olmak üzere tüm sorunların üstesinden gelebiliriz. Belediyenin durumu ortada, kıt kanaat kaynaklar ile ilçemiz için azim ve sabırla çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi Yeni Büyükşehir Yasası'nın sıkıntılarını bizim gibi küçük belediyeler daha fazla hissediyor. Ancak,...