16 / 05 / 2024

adana Kozan Otogarı

adana Kozan Otogarı

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Nisan'da yapılması planlanan Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi..

Adana Batı Otogarı 11 Nisan'da ihale ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından batı otogarı/terminal tesisi ve ticari ünitelerin yapılması ihalesi 11 Nisan'da yapılacak..

Adana Seyhan'a yeni otogar teklifi mecliste!

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir mahallesinde 87 dönümlük alanda yap-işlet modeliyle yeni otogar yapılması planlanıyor. Teklif, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Adana'ya yeni otogar geliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında alınan kararla Seyhan'da yeni otogar inşa edilecek. Yeni otogar Eylül 2018'de açılacak.

adana Kozan Otogarı Haberi

adana Kozan Otogarı


 Adana Büyükşehir Belediyesi,  25 yıldır hizmet veren Kozan Otogarı’na da yeni çehre kazandırdı. Yaklaşık 2 bin metrekare alana sahip Kozan Otogarı, yolcu bekleme salonundan tuvaletlere, çatıdan kaldırımlara, ışıklandırmadan terminallere kadar yenilendi.

YILDA 350 BİN YOLCU YARARLANIYOR

Yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, ekmek, temizlik, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle Kozan halkının yüzünü güldüren Adana Büyükşehir Belediyesi, yılda ortalama 350 bin yolcu trafiğinin yaşandığı Kozan Otogarı’nı üç aylık çalışmayla baştan aşağı elden geçirdi.

Günde 70-80 yolcu taşıtının giriş-çıkış yaptığı, 31 esnafın hizmet verdiği Kozan Otogarı’nın ilk etapta çatısını yenileyen yüklenici firma görevlileri, tuvaletlerin fayans ve armatürlerini değiştirdi. Bekleme salonunda ve bilet satış gişelerinde tadilat ve boya işlerini tamamlayan, pencere ve kapı doğramalarını değiştiren görevliler, tesisin çevre ışıklandırmasını ve terminallerin tabela...