22 / 05 / 2024

adana kozan ulaşım projeleri

adana kozan ulaşım projeleri

Adana'nın Kozan ilçesine demir yolunun gelmesi için ön çalışma başlatılıyor. Hattın Adana -İmamoğlu-Kozan ve Kadirli üzerinden geçerek Osmaniye'ye bağlanması noktasında ön çalışma başlatılacağı belirtildi.

Kazım Özgan: Kozan'da altyapı sorununu çözdük!

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, seçim çalışmaları kapsamında Tavşantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özgan, her mahallede altyapı sorununu çözdüklerini söyledi...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

TOKİ Adana Kozan 200 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Adana Kozan 200 yataklı devlet hastanesi ikmal inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Adana Kozan'da 200 yataklı hastane yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Kozan'da 200 Yataklı Devlet Hastanesi yaptırıyor. Projenin ikmal inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 18 Mart'ta gerçekleşecek.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Adana'nın trafik sorunu Ulaşım Çalıştayı'nda tartışılacak!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı. Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi...

Sarphan Finans Park ulaşım!

1 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Sarphan Finans Park ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

adana kozan ulaşım projeleri Haberi

adana kozan ulaşım projeleri

Adana'nın Kozan ilçesine demir yolunun gelmesi için ön çalışma başlatılıyor. AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Devlet Demiryolları 6.Bölge Müdürü Mustafa Çopur ile Kozan Kaymakamı Avni Oral ile bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçeye demir yolunun gelmesi için ön çalışma için fikir alışverişinde bulunuldu.


Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan toplantıda Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde daha önce ön çalışma başlatıldığı belirtilen demir yolu ile ilgili hattın Adana -İmamoğlu-Kozan ve Kadirli üzerinden geçerek Osmaniye'ye bağlanması noktasında ön çalışma başlatılacağı belirtildi.


Toplantıda, Kozan ve çevre ilçeler ile birlikte toplam 500 bin nüfuslu bölgede yılda 320 bin ton narenciye 300 bin ton buğday ve mısır ile 400 bin ton madenin karayolu ile taşındığı, bu ürünlerin taşınması noktasında demir yollarının daha uygun olacağı görüşleri...