22 / 07 / 2024

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.




Akdeniz'de ulaşımı hızlandıracak projelerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'na ilişkin merakla edilen detayları duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya düşeceğini belirtti. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Osmaniye'ye yapılan projelerin karayolu ile sınırlı kalmadığını dile getirerek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı hakkında açıklamalar yaptı.


AKDENİZ'DE ULAŞIM HIZLANIYOR

Osmaniye Batı Kavşağı açılış töreninde önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmaniye Batı Kavşağı ile; hızla büyüyen kentin batı kesiminin otoyola en kısa ve en hızlı erişim imkanı tesis ettiklerini dile getirdi. Açıklamasında yapım çalışmaları süren en önemli demiryolu projeleri arasında yer alan Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile Osmaniye'yi de hızlı tren ile tanıştıracaklarını da kaydeden Bakan Uraloğlu, "Projemnin tamamlanmasıyla; Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep arası mevcutta 361 kilometre olan mesafeyi 312,5 kilometreye ve 6 saat 23 dakika şeklinde olan seyahat süresini ise 2 saat 15 dakikaya indireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Bakan Uraloğlu ayrıca açıklamasında Kahramanmaraş, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Osmaniye gibi depremden etkilenen kentlerimizde 15 ayrı kesimde 38 bin konuta erişim sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğunda bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarına devam ettiklerini de dile getirdi.

HIZLI TREN MÜJDESİ

Açıklamasında Osmaniye'nin ulaşım ağının güçlenmesi amacıyla başlattıkları projelerinin karayolu ile sınırlı olmadığını dile getiren Bakan Abdülkadir Uraloğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: 'Türkiye'de yapımı süren en önemli demiryolu projeleri arasında yer alan Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı ile Osmaniye'yi de hızlı tren ile tanıştıracağız. Merakla beklenen projemizin tamamlanmasıyla; Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep arası mevcutta 361 kilometre şeklinde olan mesafeyi 312,5 kilometre'ye ve 6 saat 23 dakika olan seyahat süresini ise 2 saat 15 dakikaya düşüreceğiz.

Osmaniye'nin aydınlık geleceği için beraber planladığımız tüm projeleri beraber hayata geçireceğiz. Bu düşüncelerle Osmaniye Batı Kavşağı çalışmalarını başarıyla tamamlamış olan işçisinden mühendisine tüm yüklenici firma ve Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

 

 

Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

Bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!


Geri Dön