23 / 06 / 2024

Bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!

Bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!

Türkiye genelinde son zamanda yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeni ile emekli maaşlarına gelecek zam merak ediliyor. Bu süreçte de SGK'dan emeklileri sevindirecek bir haber geldi. Yapılan duyuruda bayram ikramiyesinin verileceği tarihin belli olduğu açıklandı.



Türkiye genelinde enflasyon zamları emekli aylıklarının günden güne erimesine neden olurken, emekli aylıklarına gelecek Temmuz ayı zammı gündemdeki yerini koruyor. Emeklileri sevindirecek güzel bir haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, emeklilerin 15 Haziran’a kadar ikramiyelerini alacakları kaydedildi.

EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYESİ 3 BİN TL

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren uygulama ile beraber Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ikramiye ödeniyor. Bu sene yapılan yüzde 50’lik artışla birlikte, emeklilere 3 bin TL ikramiye verilecek. Geçen yıl ise Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla her emekliye bir kereye mahsus 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılmıştı.

Bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!

BAYRAM İKRAMİYESİNİ KİMLER ALACAK?

milligazete.com.tr'de yer alan içeriğe göre, Emekli ikramiyesinden yararlanabilmek için SGK’dan maaş alan olmak gerekiyor. Bu kapsamda kendi emekli maaşını alanlar ve vefat eden sigortalının yakınlarından ölüm maaşı alanlar ikramiye hakkına sahip olacaklar.

Emekliler dikkat! Emeklilerin gözü bayram ikramiyesinde...

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2024: Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? 

Emeklilerin hesaplarına bu bayram 41.3 milyar TL yattı! SGK, rakamları duyurdu: Şimdi bakın! 

Emekli bayram ikramiyesi 4500 TL oldu! Emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024: İkramiye ne zaman yatar?

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Bayram ikramiyesi takvimi

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön