29 / 04 / 2024

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...



Milyonlarca emekli tarafından büyük bir merakla beklenen emekli bayram ikramiyeleri Türkiye'de her sene Ramazan ve Kurban Bayramları'nda tüm emeklilere eşit miktarda veriliyor. 

Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? Zamlı emekli ikramiyeleri hesaplara hangi tarihlerde yatırılacak? Zamlı emekli ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen o tarihler...

Pek çok kişinin cebini bir nebze de olsa rahatlatması beklenen emekli ikramiyesi, Ramazan bayramından önceki hafta olan 2 Nisan ile 5 Nisan arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Geçtiğimiz haftalarda zam yapılan emekli bayram ikramiyesi bu seneden itibaren 2 bin Türk Lirası yerine 3 bin Türk Lirası şeklinde yatırılacak.

Merakla beklenen emekli bayram ikramiyeleri için beklenen tarihler geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından açıklanmıştı. SSK ve Bağkur emeklilerinin emekli ikramiyeleri Ramazan Bayramı'ndan bir hafta önce hesaplara yatırılmaya başlanacak.

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

MİLYONLARCA KİŞİ BEKLİYORDU! EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Üç bin Türk Lirası şeklinde hesaplara yatırılacak olan ilk emekli bayram ikramiyesi, Ramazan bayramından önceki hafta olan 2 Nisan 2024 - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin Türk Lirası'na çıkaran yasa, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde ödenecek.


GEÇEN SENE 4 BİN TÜRK LİRASI ÖDENMİŞTİ

Emekli bayram ikramiyeleri zammı, geçtiğimiz yıl maaş artışları sonrasında açıklanmıştı. Bayram ikramiyeleri 1.100 Türk Lirası'ndan 2 bin Türk Lirası'na çıkartılmıştı. Böylece emeklilere geçtiğimiz sene  Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira, toplamda 4 bin Türk Lirası ikramiye ödemesi yapılmıştı.

 

Konutta arz sınırı çözülmezse hem satılık hem kiralık fiyatlar fırlar! 

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik resmen dibe vurdu! Hediyelik bilezik ne kadar? 29 Mart 2024 altın bilezik fiyatları


Geri Dön