02 / 05 / 2024

Adana Malzeme Ocakları projesi çed toplantısı

Adana Malzeme Ocakları projesi çed toplantısı

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Adana Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan'da!

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Erzurum Hazır Beton Santralleri ve Malzeme Ocakları'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Erzurum Tortum ve Uzundere İlçeleri'nde yer alan Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santralleri ile Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Yozgat Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Yozgat Sorgun'da bulunanSarıhamzalı Göleti Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 31 Mart günü saat 14:00'da yapılacak.

Burdur ve Denizli Eşeler Barajı projesinin ÇED toplantısı 4 Şubat'ta!

Burdur ve Denizli'de bulunan Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 4 Şubat 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Malatya Yeşilyurt Barajı ve Sulaması projesinin toplantısı 8 Ekim'de!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi'nde yapılması planlanan Malatya İnekpınarı Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Beton Santrali ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 8 Ekim'de yapılacak.

Sungurlu Barajı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Sungurlu Barajı, Hes, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme tesisi ve hazır beton tesisi" projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu projesi halkın katılımı toplantısı 6 ilde yapılacak!

T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından "Ankara-Niğde Otoyolu ile Bağlantı Yolları ve Malzeme Ocakları Projesi" için 6 ilde halkın katılımı toplantısı gerçekleştirilecek.

Gerede-Merzifon Otoyol Yapımı ve Malzeme Ocakları projesi halk toplantısı 17 Haziran'da!

Çankırı ili Atkaracalar , Çerkes, Ilgaz, Kursunlu, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Gerede- Merzifon Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi ile ilgili halk toplantısı 17 Haziran'da yapılacak.

Delice-Samsun Otoyol projesi halk toplantısı 3 Haziran'da!

Samsun ili Atakum, Ilkadım, Havza, Kavak ilçesi sınırları içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü/ Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Delice-Samsun Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi halk tolantısı 3 Haziran'da.

DSİ 10. Bölge Diyarbakır Göletleri projesi halk toplantısı 1 Haziran'da!

Diyarbakır İli Çınar ilçesi sınırları içerisinde DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Tarafından Yapılması Planlanan Diyarbakır Göletleri Sulaması, Malzeme Ocakları Ve Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 1 Haziran 2015 tarihinde düzenlenecek.

Adana Malzeme Ocakları projesi çed toplantısı Haberi

Adana Malzeme Ocakları projesi çed toplantısı

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından Adana İli Karaisalı İlçesi sınırları içerisinde Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları (Yıkıma Eleme-Yıkıma Tesisi ve Hazır Beton Santrali dahil) Projesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Emelcik Mahallesi Köy Kahvesi

Toplantı Adresi: Emelcik Mahallesi/Karaisalı/Adana

Toplantı Tarihi: 19.04.2016 

Toplantı Saati:...