28 / 04 / 2024

adana marka şehir mi

adana marka şehir mi

Avukat Fatoş Gürkan düzenlediği basın toplantısında "Kentsel dönüşüm tamamlanmadan Adana marka bir şehir olamaz. En kısa zamanda kentsel dönüşüm tamamlanmalı" diye konuştu.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Yangın bölgelerinde 'TOKİ' adımı: Yeni konutlar 1 yılda tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yangından hasar gören, Aksaray, Adana, Nevşehir, Muğla, Osmaniye, Mersin'de, yörenin dokusuna uygun yeni köy evleri inşa edilecek.

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

Adana Büyükşehir'in kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Zeydan Karalar, 31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 4.5 milyar TL borçla devraldı. Karalar yaptığı açıklamada “Klişelere hapsolmadan ama Adana gibi gelişeceğiz” diyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

adana marka şehir mi Haberi

adana marka şehir mi

TBMM'de 23. ve 24. dönem Ak Parti Adana Milletvekilliği görevlerini yapan Avukat Fatoş Gürkan düzenlediği basın toplantısı ile kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Milletvekili adayı olmamasına karşın partisinin bir neferi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeeeğinin altını çizen Gürkan sözlerine şöyle devam etti: "Milletvekili olarak görev yaptığım 8 yıl boyunca siz basın mensuplarına, bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca Adana'mızın 15 ilçesinden her vatandaşımızın sorunları ile ilgilenerek çözüm üretmek için elimden gelen gayreti sarf" ettim. Çalışmalarım esnasında bana destek olan başta ailem olmak üzere tüm Adanalılar ve Ak Parti teşkilatına da çok teşekkür ediyorum. Bizim davamız Türkiye'mize ve Aziz Milletimize hizmet etmektir. Bundan gayri makam, rütbe veya pave davam olmadı."" 


GÜRKAN:...