22 / 07 / 2024

adana nitelikli yapı

adana nitelikli yapı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret eden yapı müteahhitleri, Hüseyin Sözlü'yle kente enerji ve sinerji geldiğini belirterek, birlikte güzel işlere imza atacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

İzmir'de 14 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir 23. İcra Dairesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi, 2270 ada, 12 parselde yer alan 1 adet otel, 6 adet dükkan/iş yeri ve 1 adet müştemilat nitelikli yapıyı 14 milyon 55 bin 471 TL'ye satıyor...

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Sultanbeyli'de tapu sorunu çözüldü!

Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürüyor.

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...

Adana'da yapımı devam eden millet bahçeleri TBMM gündeminde!

Adana ilinde yapımı devam eden millet bahçeleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Yumurtalık'ta kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinin Küçük Yumurtalık Mahallesi'nde gerçekleştirilen kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

adana nitelikli yapı Haberi

adana nitelikli yapı

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. 


Başkan Hüseyin Sözlü, müteahhitlerden nitelikli binalar yapmalarını isterken, Vursavuş, kentsel dönüşümde üzerlerine düşeni yapmaya hazır oldukları mesajını verdi. 


ÖZLEDİĞİMİZ TABLO 


Hüseyin Sözlünün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan bu yana geçen I yılda, kendilerine kulak verilen, karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı bir dönem yaşadıklarını kaydeden Mustafa Fidan Vursavuş, Özlediğimiz tablo buydu. Bu bizim için önemli. Kenti seven insanlar birbirlerini dinlemediği sürece bir yere varılamıyor. Sağolun, varolun, öncelikle bu bizi çok mutlu etti" dedi. 


İnşaat sektörünün lokomotif sektörlerden biri olduğunu kaydeden Vursavuş, "Lokomotifin ehil ellerde, en önde olması, kanunlarla, nizamlarla yürümesi gerek. Ankara'yla ilgili söylüyorum bunu. Özellikle yap-sat müteahhitliğinin bir kanunu yok. Onunla ilgili çabalarımız var. 


İnşallah...