06 / 05 / 2024

Adana Optimum ödül

Adana Optimum ödül

Ziyaretçilerine her gün indirimli alışveriş keyfinin yanı sıra bir yaşam merkezi ve eğlence alanı sunan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iki ödül daha kazandı.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Adana'da düzenlenen Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Adanalı belediye başkanları, Hüseyin Sözlü, Zeydan Karalar, Soner Çetin ve Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sağlıklı yapılaşmanın gereklerini anlattı.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Adana Yumurtalık Sahili Mavi Bayrak ödülü aldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen uluslararası "Mavi Bayrak" çevre ödülüne, kentte ilk olarak Yumurtalık ilçesindeki sahilin layık görüldüğünü bildirdi.

Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacağız!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacaklarını söyledi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Adana Shareton Oteli, tasarımıyla ödül aldı!

Venedik’te düzenlenen ödül törenine iki design group adına katılan Murat Kader’in kurucusu olduğu iki design group mimarlık şirketi, ödülünü Hotel Cipriani’ de düzenlenen törende aldı.

Adana Optimum ödül Haberi

Adana Optimum ödül


Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birisi olarak Adana'da 8 Nisan 2011 tarihinde kapılarını halka açan ve aynı yıl Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği tarafından Türkiye'de "Yılın En İyi Outlet'i" ödülüne layık görülen Adana Optimum,bıı kez Omega 2013 CRM ödüllerinde iki kategoride birden ödüllendirildi. 2008 yılından bu yana AVM'lerin marketing teknolojileri konusunda çözüm ortağı olma hedefiyle çalışmalarına devam eden Omega, en başarılı kampanya ve AVM'leri belirledi. POS, kart, KIOSK, web site entegrasyonu, mobil uygulama entegrasyonu ile sistemin birçok özelliğini kullanan, puan, çekiliş ve anlık hediye kampanyaları ile çok sayıda etkinlik yürüten Adana OptimumOutlet "Mall-Wizard sistemini en etkin kullanan AVM" ödülünü kazandı. Adana Optimum ayrıca, "Mağazaya katkı odaklı yaklaşım gösteren en başarılı AVM" seçildi. 


Posta Çukurova...