04 / 05 / 2024

Adana sağlık

Adana sağlık

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 6 hastaneden oluşacak bin 550 yatak kapasiteli dev Adana Sağlık Kampüsü'nün temelinin 6 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacağı bildirildi...

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Adana Sağlık Kampusu inşaatı devam ediyor!

Adana'nın tek kalemde en büyük kamu yatırımı olan 1 milyar 30 milyon liralık Sağlık Kampusu inşaatı devam ediyor. Kampusta toplam bin 550 yataklı 7 hastane bulunacak..

Entegre Sağlık Kampüsü yabancı sermaye ile inşa ediliyor!

Yabancı sermaye sağlık sektöründe de iyice hissedilmeye başlandı. Rönesans Holding’in Adana’da Kamu Özel Ortaklığı ile yapacağı 1550 yataktan oluşacak Entegre Sağlık Kampüsü yabancı bankaların sağladığı krediyle inşa edilecek.

Adana'ya 1.550 yataklı sağlık kampüsü inşa edilecek!

Rönesans Sağlık Yatırım, Fransız ortağı Meridiam Infrastructure ile Adana’da 1.550 yataklı sağlık kampüsü inşa edecek. Toplam 540 milyon euroluk yatırımın 433 milyon euroluk kısmının finansmanı 9 yabancı banka tarafından karşılanacak.

Rönesans Sağlık Yatırım Finansal Kapanış imza töreni yapıldı!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş, 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü için uluslararası yatırım fonu Meridiam Infrastructure ve de 9 yabancı bankayla yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Adana sağlık Haberi

Adana sağlık

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, sağlık kampüsünün yapılacağı alanda AK Parti Adana milletvekilleri, parti yöneticileri, belediye başkanları ve büroktarlarla incelemede bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, devasa sağlık yatırımının sadece kent değil bölge için de hayırlı bir yatırım olduğunu söyledi.


Çok büyük bir ihtiyaç duyulan sağlık kampüsünün maliyetinin 1 milyar 30 milyon lira olacağını belirten Coş, bu yatırımla Adana'nın, bölgenin ve Ortadoğu'nun sağlık üssü olmak konumunu güçlendireceğini vurguladı. 


Vali Coş, mevcut hastanelerin de yenilenmesiyle bu anlamdaki kapasitenin daha da artacağını ifade ederek, ''Bu yetiyormu? Hayır yetmiyor. Yine sayın bakanlarımızın ve değerli milletvekillerimizin katkılarıyla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanemizin yenilenmesi ve modernizasyonu için bütçe imkanlarından kaynak aktarılmasının sağlanacağını biliyoruz'' dedi.


Sağlık kampüsünde hasta başına düşen kapalı alan miktarının 179 metrekare olacağını ve bunu vatandaşların...