18 / 05 / 2024

Adana Saimbeyli TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

Adana Saimbeyli TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

Adana Saimbeyli 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 31 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30'da ihale edilecek...

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 fiyatları ne kadar? İşte Adana 2020 TOKİ ödeme planı...

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları! 

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 2017!

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 27 Temmuz - 11 Ağustos 2017 arası olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin 651 TL ile 290 bin 956 TL arasında değişiyor.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

Adana Saimbeyli Himmetli Köprüsü'nde sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatıyla, Saimbeyli Himmetli’de yapımına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen köprü, bölge sakinlerini, köyün diğer yakasına geçmek için 10 km yol yürümekten kurtaracak.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana Saimbeyli'ye yeni köprü!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli İlçesini mahallelere bağlayan yollarda, ulaşım güvenliğini arttırmak, araç geçişini rahatlatmak için yol genişletme, yenileme ve köprü çalışmalarına devam ediyor.

Adana Saimbeyli'ye yeni köprü inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Himmetli Köyü’nü ikiye bölen çayın üzerinde hizmet verecek ve araç geçişinde kullanılacak köprünün temelini attı, temel atma törenine Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de katıldı

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

Açık satış yöntemiyle 151 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Seyhan Barış Mahallesi'nde 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

Adana Saimbeyli TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi Haberi

Adana Saimbeyli TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi

Adana Saimbeyli 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için