04 / 05 / 2024

adana Sinanpaşa Köprüsü

adana Sinanpaşa Köprüsü

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma kapatılan Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü’nde gereken onarımı gerçekleştirdi.

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

İşbaraalp Aslan: Devlet Bahçeli Köprüsü Adana'nın itibar projesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İşbaraalp Aslan, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Adana Sinanpaşa Köprüsü yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma kapatılan Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü’nde gereken onarımı gerçekleştirdi.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenileniyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul'a çok şey kazandıracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan "Bağlantı yolları tamamıyla bittiği zaman, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün İstanbul’a kazandıracağı çok şeyler var” dedi.

adana Sinanpaşa Köprüsü Haberi

adana Sinanpaşa Köprüsü


Adana’ya hem görsel güzellik katan, hem de ulaşım hizmeti veren 500 metre uzunluğundaki Sinanpaşa Asma Köprüsü, geçen hafta yaşanan şiddetli fırtınada zarar gördü. Taşıyıcı halatlardan birinin koptuğunun farkedilmesi üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi görevlileri, asma köprüyü yaya, motosiklet ve bisiklet geçişlerine kapattı. Harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri, köprünün hasarlı yerini onarıp, taşıyıcı halatların tamamını elden geçirdi.

Güvenli hale gelen asma köprü yeniden hizmet vermeye başladı. Merkez Park’a yürüyüş ve spor yapmak için gelen, işe gidip, gelirken bu yolu kullanan vatandaşlar, Sinanpaşa Asma Köprüsü’nün onarımından dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.



Adana Büyükşehir...