14 / 05 / 2024

Adana site sorunları

Adana site sorunları

Adana'da kamu, yerel yönetimler, TOBB’a bağlı odalar, OSB ile sanayi sitelerinin birliktelik tablosunun sergilendiği toplantıda, ulaşım, su, kanalizasyon, kent estetiği ve drenaj kanalı sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Site yönetimlerine yasal düzenleme geliyor! 

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında site yönetimlerinde yaşanılan sorunları kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm sorunları konuşuldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Sinanpaşa Mahallesi'nde 11 yıldır sonuçlandırılmayan kentsel dönüşüm konusunu konuştu.

Adana'da müteahhitler eski bina avında!

Adana'da devam eden imar sorunları nedeniyle yaşanan konut sıkıntısı bazı müteahhit ve çalışanlarına rant kapısı olmaya başladı. Adana'da devam eden imar sorunlarına ek olarak yeni imar alanlarının da açılmaması kentte yaşanan konut sıkıntısını artırıyor.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Adana site sorunları Haberi

Adana site sorunları

Yeşiloba Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Metal, Orta Ölçekli, Modern ve Kaportacılar Sanayi, ATİKOP Toptancılar Siteleri ile Seyhan Ticaret, Arslandamı ve Adana İş merkezleri sorunlarının görüşüldüğü Metal İşleri Sanayi Sitesi Salonu’ndaki toplantıya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fikret Yeni, Devlet Su İşleri 6.Bölge Müdür Yardımcısı Celal Baş, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yetkilileri ile sanayi sitelerinin yöneticileri ve sanayiciler katıldı.


KIVANÇ: "KALKINMADA ORTAK HAREKET ŞART"

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı...