15 / 05 / 2024

Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası ihalesi

Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası ihalesi

Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası İnşaatı yapım işi, Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından10 Temmuz 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarılıyor.

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Adana İncirlik'te iş yapamayan mağazaların yüzde 80'i satılık!

Adana'da İncirlik Hava Üssü‘nün yer aldığı İncirlik Mahallesi'nde yabancı askerlere eşya satan esnaf, ABD'nin güvenlik yasakları nedeniyle iş yapamıyor. 

Koronavirüs konut trendlerini değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, yaşam alanlarında yapılan tercihleri değiştirdi. Uzmanlar, vatandaşların temiz hava alabilmek için yaşam alanına sahip projelere yöneldiğini belirtiyor.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mansur Yavaş: Akyurt'taki arazileri toplulaştıracağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu söyledi.

Temiz hava solutan öngörü yazılımı!

Siemens büyük şehirlerdeki hava kirliliği oranını birkaç gün önceden doğru bir şekilde tahmin etmek için yapay sinir ağlarını temel alan akıllı bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım şehirlere ve sakinlerine bu bilgileri hava kirliliği zirve yapmadan önce vererek yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda

Adana Türk Hava Kurumu Binası yıkılıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırılan Türk Hava Kurumu (THK) binasını yıkıyor.

İzmir Bölgesel Temiz Hava Merkezi mecliste konu oldu!

İzmir'deki Bölgesel Temiz Hava Merkezi'nin faaliyete geçeceği tarih ve Aliağa ilçesindeki hava kirliliği ve kanser vakalarına karşı alınacak tedbirler meclis gündemine taşındı..

Pekin, havayı temizleyen kule ile nefes alacak!

Çin’in başkenti Pekin’de hava kirliliğine karşı mücadele edilen altı metrelik bir kule yerleştirildi. Hollandalı sanatçı Daan Roosegaarde’ın ürettiği projede, kirli havayı emen altı metrelik metal bir kule dışarıya temiz hava salıyor.

Adana Sarıçam'da 2 katlı evlere ruhsat izni çıktı!

Adana'da merkez ilçesi Sarıçam'da Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İncirlik Üssü çevresindeki mahallelerde, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' adı verilen yükseklikle ilgili engele takılan binalara ruhsat izni çıktığını söyledi.

Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası ihalesi Haberi

Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası ihalesi


Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası İnşaatı yapım işini 10 Temmuz 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.


Adana Temiz Hava Merkezi Hizmet Binası İnşaatı işi ihalesi Güzelyalı Mahallesi 81021 Sokak No:4 Çukurova / ADANA adresinde, saat 10.00'da gerçekleştirilecek.



İhale detayları için