07 / 05 / 2024

Adana TOKİ 300 konutları

Adana TOKİ 300 konutları

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

TOKİ Adana Sarıçam'da 300 emeklinin konutları belirlendi!

“Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdare (TOKİ) imzasını taşıyan 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Evleri kura çekilişi dün yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016 bugün açıklandı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu bugün açıklandı. Detayların henüz netleşmediği TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu bugün saat: 10.00'da başlayacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura çekilişi bugün!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura çekilişi bugün saat: 10.00'da yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam emekli konutlarına 8 bin başvuru!

TOKİ'nin Adana Sarıçam'da emekliler için yapacağı 300 konuttan birine sahip olmak için 8 bin 133 kişi başvuruda bulundu. TOKİ, şanslı emeklileri yarın noter huzurunda çekeceği kura ile belirleyecek.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu 3 Mayıs Salı günü saat: 10.00'da belirlenecek. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

Adana TOKİ 300 konutları Haberi

Adana TOKİ 300 konutları

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı. Durum böyle olunca emekliler de bu sayının arttırılması gerektiğini söyledi. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Rafet Kaya, yapılacak 300 konutun bir başlangıç olmasını temenni ettiklerini söyledi. 11 bin kişinin umudu haline gelen TOKİ konutlarının 300'le sınırlandırmaması gerektiğini dile getiren Kaya, "Sarıçam'da yapılacak olan konut için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'ya emeklilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Ama bunun bir başlangıç olduğunu umuyoruz. Önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı bir TOKİ temelini de bekliyoruz. Emekliler olarak dün de söyledik bugün de söylüyoruz. 2. Bölgede TOKİ yapılmalı. Yapılacak olan...