17 / 05 / 2024

Adana Tufanbeyli aile çocuk merkezi

Adana Tufanbeyli aile çocuk merkezi

Tufanbeyli Belediyesi, kadınların hem bebeklerinin hem de kendi ihtiyaçlarını karşılayıp dinlenebilecekleri ‘Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi’ yapıyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Adana'da evleri yıkılmak üzere olan aile otele yerleştirildi!

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

Adana'da iki aile arasında arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Adana Yüreğir'de iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında 1 şüpheliyi yakaladı...

350 ev ve iş yerini üzerlerine geçiren aile yakalandı!

Adana'da çete kuran aile vatandaşları tehdit ederek para, tarla, ev ve iş yerlerini üzerlerine geçirdi. Polis tarafından yakalanan çete gözaltına alındı.

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli projesi için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor. Projede toplam 140 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Adana’da arazi kavgası!1 ölü!

Adana’da hazineye ait arazi için iki aile arasında tartışa çıktı. Arazisini 3 yıllığına Ali Ağar’a kiraya veren Ufuk Derinel, arazisinden çıkmayan Ağar'ı azmettirdi.

TOKİ Adana Tufanbeyli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli'de hayata geçirdiği 154 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Adana 154 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Tufanbeyli İlçesi, Yenicami Mahallesi 154 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Adana Tufanbeyli aile çocuk merkezi Haberi

Adana Tufanbeyli aile çocuk merkezi

Tufanbeyli Belediyesi, kadınların hem bebeklerinin hem de kendi ihtiyaçlarını karşılayıp dinlenebilecekleri ‘Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi’ yapıyor.


Tufanbeyli Belediyesi, son zamanlarda Türkiye’nin farklı şehirlerinde hayata geçirilen ve annelere büyük kolaylıklar sağlayan ‘Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi’ inşaatına başladı. Vatandaşların yetiştirdikleri ürünleri pazarladıkları Köylü Pazarı’nın da yer aldığı merkezde, emzirme ve bebek bakım odası, mutfak, kafeterya ve tuvaletler bulunuyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, “İnsanlarımızın yaşam kalitesini artırmak için alt yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere de ağırlık veriyoruz. İlk günkü heyecanla bütün ekiplerimizle çalışıyoruz. İlçe merkezimize özellikle bebeği olan annelerin bebeklerini emzirip bezini değiştirebilecekleri hem de kendi ihtiyaçlarını gidererek dinlenebilecekleri bir yer yapıyoruz. Yaklaşık bir ay sonra tamamlanarak hizmete girecek”...