02 / 05 / 2024

Adana Valisi kimdir

Adana Valisi kimdir

Adana Valiliği tarafından, mania kriterlerine takıldığı için yapımı durdurulan ve son 6 katının tıraşlanmasına karar verilen Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda yıkım çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen şehirde 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!

Adana Valisi Süleyman Elban, 6 Şubat depreminden etkilenen kentin depremzedeler için 2 bin 200 konut yapmayı planladığını söyledi. 

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

Adana’da 459 projeden 128’i tamamlandı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bölgede uygulanan 459 projeden 128'inin tamamlandığını açıkladı.

Adana'da teknolojik binaların yapımı hızlanacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, teknolojinin insanların yaşadığı binaların ve şehirlerde de kullanılması gerektiğini söyledi. Demirtaş, arz talep sonucunda akıllı ve teknolojik binaların yapımı ve satışının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Çukurova'da küçük sanayi siteleri taşınıyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

Adana'da engelli öğrenciler için lise inşa edilecek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Adana Valisi kimdir Haberi

Adana Valisi kimdir

İnşaatı yapan Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından yıkım işinin gerçekleştirileceği binanın cepheleri perdelerde kapatılıyor. Tıraşlama çalışmalarına tesisatlardan başlanacak, daha sonra kurulacak 500 tonluk vinç aracılığı ile kolon ve kirişler kesilmek suretiyle tıraşlama işi tamamlanacak. Çalışmaların 8 ay süreceği, binanın ise en geç 15 ay sonra teslim edileceği bildirildi.


Sabah...