25 / 07 / 2024

adana yatırımları 2014

adana yatırımları 2014

Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Çelikcan'm Karacaoğlan Mahallesindeki seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'daha yaşanabilir, çağ atlamış bir Adana' sözü verdi.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Hüseyin Sözlü Yüreğir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

adana yatırımları 2014 Haberi

adana yatırımları 2014


AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, yapılacak yatırımlar için kilit olmayacaklarını söyledi AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Çelikcan'ın Karacaoğlan Mahallesindeki seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'daha yaşanabilir, çağ atlamış bir Adana' sözü verdi. Abdullah Torun miting havasında geçen açılışta yaptığı konuşmada, yatırımlarda asla Büyükşehir'in kilit olmayacağını, yeni istihdam alanları açan, ekonomiye katkı koyan tüm girişimlere destek olacaklarını söyledi. 


ADANA'YA SEVDÂLIYIM 

Adana'yı kalkındırmak, yatırımlarla buluşturmak ve vatandaşları gerçek hizmetle buluşturmanın en önemli şartının, "Adana'yı sevmek" olduğuna dikkat çekti. Abdullah Torun, alkış arasında sürdürdüğü konuşmasında şöyle dedi: Benim Adana sevgim, yüreğimdeki dev bir çınardır. Ben Adana'ya sevdalıyım. Adana'nm sorunlarını, çözüm yollarını, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyorum. Beni genç...