06 / 05 / 2024

Abdullah Torun: Büyükşehir yatırımda asla kilit olmayacak!

Abdullah Torun: Büyükşehir yatırımda asla kilit olmayacak!

Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Çelikcan'm Karacaoğlan Mahallesindeki seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'daha yaşanabilir, çağ atlamış bir Adana' sözü verdi.




AK Parti  Adana  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, yapılacak yatırımlar için kilit olmayacaklarını söyledi AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Çelikcan'ın Karacaoğlan Mahallesindeki seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'daha yaşanabilir, çağ atlamış bir Adana' sözü verdi. Abdullah Torun miting havasında geçen açılışta yaptığı konuşmada, yatırımlarda asla Büyükşehir'in kilit olmayacağını, yeni istihdam alanları açan, ekonomiye katkı koyan tüm girişimlere destek olacaklarını söyledi. 


ADANA'YA SEVDÂLIYIM 

Adana'yı kalkındırmak, yatırımlarla buluşturmak ve vatandaşları gerçek hizmetle buluşturmanın en önemli şartının, "Adana'yı sevmek" olduğuna dikkat çekti. Abdullah Torun, alkış arasında sürdürdüğü konuşmasında şöyle dedi: Benim Adana sevgim, yüreğimdeki dev bir çınardır. Ben Adana'ya sevdalıyım. Adana'nm sorunlarını, çözüm yollarını, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyorum. Beni genç yaşımda milletvekili seçerek, TBMM'de görev yapma onurunu yaşatan Adanalı hemşehrilerime olan borcumu, kalıcı hizmetlerle ödemek, boynumun borcudur. 


İLÇELER TORUN'LA COŞACAK 

Yüreğir Belediye Başkan adayı Mahmut Çelikcan, "Sayın Torun'un, milletvekilliği döneminde, Adana'yı toplu konut, hastane, okul, sağlık ocağı gibi yatırımlarla buluşturmak için sarf ettiği çalışmaları yakından biliyorum.  TOKİ  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adana'mıza kazandırdığı devlet yatırımlarının önemli bir örneğidir. 

Adana'nın gelişip kalkınması, yatırımlarla buluşması yönündeki çabalarını çok iyi bildiğimiz Sayın Torun'un yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi ile tüm ilçe belediyelerimizin hizmetlerde coşacağına yürekten inanıyorum" dedi. 


Sabah Güney



Geri Dön