05 / 05 / 2024

adana yeni proje

adana yeni proje

Yeni projeler ile her geçen gün değeri katlanarak artan Pozantı'da özel projelere imza atan Hürcan Özcan inşaat, bölgenin modernleşen yüzünde önemli katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Abdullah Torun: Adana'yı çılgın projelerimle değiştireceğim!

AK Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı av. Abdullah Torun, kentin makus talihini değiştirecek ve yurttaşları hak ettiği yere getirecek çok ciddi projeler hazırladıklarını açıkladı...

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 211 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 211 konut ve 23 adet dükkanın yer aldığı bir yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerine son sürat devam eden Emlak Konut GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

adana yeni proje Haberi

adana yeni proje



Adana Pozantı doğası ve eşsiz manzarası ile adeta Türkiye'nin cennet köşelerinden biri. Son yıllarda butik ve yaşam merkezli projelerin sayısının arttığı Pozantı'da yaklaşık 10 yıldır proje geliştiren Hürcan Özcan bölgenin kalkınması ve tanınması adına özel projeler hayata geçiriyor. 



Yeni projeler ile her geçen gün değeri katlanarak artan Pozantı'da özel projelere imza atan Hürcan Özcan inşaat, bölgenin modernleşen yüzünde önemli katkı sahibi olan kurumların başında geliyor. 

Hürcan Özcan İnşaat yeni projesi Pozantı Moda Evleri ile Pozantı'nın prestij projelerinden birine daha imza atmış oluyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hürcan Özcan, Pozantı Moda Evleri ayrıcalıklı yaşamın adresi haline gelecek dedi. 


"BÖLGEDEKİ ÇOĞU PROJEYE İLHAM VERECEK" 

Projenin bulunduğu alana üniversitenin yapılacağını ve Pozantı'nın yeni hayata geçen markalı ve lüks konut projeleri ile daha modern ve planlı bir...