15 / 05 / 2024

adana yeşiloba mahallesi

adana yeşiloba mahallesi

Adana'da Seyhan Belediyesi tarafından Yeşiloba Mahallesi'nde kamulaştırma yapılmadan açılan yolu arsa sahibi tel örgüyle kapattı

Adana Seyhan'da 22.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detaylar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

TOKİ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde proje yapacak!

TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde arsada konut ve eğitim binaları ile park yapılabilecek...

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

Adana Seyhan'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 10 milyon 971 bin 112 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

adana yeşiloba mahallesi Haberi

adana yeşiloba mahallesi

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi 46010 Sokak'ta esnaflık yapan Remzi Kara, 10 yıl önce açılan yolun 4 yıl önce arsa sahibi Ali Delibudak tarafından kapatılarak iş yeri haline getirildiğini ileri sürdü. Kara, kendilerinin bulunduğu yerin Süheyla İyice'ye ait olduğunu ifade ederek, "Ben 25 Mayıs 2012 günü Seyhan Belediyesi'ne giderek yolun açılması için başvurdum. Bana belediye arsa sahibine süre verdik o süre bitince açılacak dedi ancak aradan 3.5 ay geçti yol bir türlü açılmadı. Bu yol kapandığı için mağdur olduk. Bu yolun bir an önce açılmasını istiyoruz. Ben bunun için TEDAŞ'a bile başvurdum. Ancak onlarda belediye tarafından işgalin bitmesi durumunda çalışma yapabileceklerini söyledi" dedi.


Kara, belediyenin yolu bir türlü açmadığını bu nedenle belediye ve arsa sahibi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç...