15 / 05 / 2024

Adana Yumurtalık Sugözü Termik Santrali

Adana Yumurtalık Sugözü Termik Santrali

Adana Yumurtalık İlçesi, Sugözü sınırları içerisinde Hunutlu Entegre Termik Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi, askıya çıktı...

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

Kırmızı et fiyatları son 1 ayda yüzde 30 arttı! İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 fiyat listesi!

Kırmızı et, KDV indirimine rağmen son 1 ayda yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi? Kırmızı et fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 güncel fiyat listesi!

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Şu ana kadar 2022 yılı asgari ücretinin ne olması gerektiği ile ilgili olarak herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Türk-İş'ten konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Türk-İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kırmızı çizgimiz 4 bin TL'dir" dedi.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Ekonomik reformun kırmızı çizgileri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacak ekonomik reform paketinin kırmızı çizgileri netleşti. Pakette tüm kesimlerden gelen öneriler, talepler ve şikayetler değerlendirilerek kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlendi.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Türkiye'nin her tarafı kırmızı! Her bölgede deprem olabilir!

Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Ülkemizde çok deprem oldu. Levhalarda birçok hareket görüldü" dedi ve Türkiye’nin her tarafı kırmızı. Yani her bölgesinde deprem olabilir. İstanbul için konuşacak olursak, burada büyük bir deprem olasılığı var." diye konuştu.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Adana Yumurtalık Sugözü Termik Santrali Haberi

Adana Yumurtalık Sugözü Termik Santrali


Adana Yumurtalık İlçesi, Sugözü (Hunutlu) sınırları içerisinde 2x616 MWm/2x600 MWe kurulu güç ile Hunutlu Entegre Termik Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı paftaları ile Plan Açıklama Raporları 2 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 1 Temmuz 2015 tarihinde askıdan...