10 / 05 / 2024

Adana Yumurtalıkta balıkçı limanı

Adana Yumurtalıkta balıkçı limanı

Müjdeli haberi AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar verdi. Ünüvar, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, balıkçı limanı ile marina yapılacağını açıkladı.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

Çeşmeli balıkçılar barınaklarının genişletilmesini istiyor!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ildır Mahallesinde, balıkçı barınağının yetersiz kalışı ve genişletilememesi balıkçılara büyük sıkıntı oluştururken, vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017!

412 adet daireden meydana gelen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017...

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor!

Kumkapı'da 1983 yılından bu yana hizmet veren, Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu gerekçesiyle yıkılan Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yenikapı Balıkçılar Çarşısı'nın ihalesi 22 Aralık'ta!

Geçen yıl yıkılan Yenikapı Balıkçılar Çarşısı için, yeniden inşa edilmek üzere 22 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Bin 41 metrekare alana sahip yeni çarşı inşasının 1 yılda bitmesi hedefleniyor.

Kula Peynir ve Balık Pazarı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Belediyesi, balık ve peynir pazarındaki çalışmalarında sona geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Kulalı vatandaşın ve esnafın hak ettikleri sağlıklı pazar yerine kavuşacaklarını belirtti.

Adana-Yumurtalık yolu 8 kilometre kısalıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana-Yumurtalık arasındaki Çelemli bölgesinde de 10 kilometrelik yol çalışması gerçekleştiriyor.

Adana Yumurtalıkta balıkçı limanı Haberi

Adana Yumurtalıkta balıkçı limanı

Ünüvar,  Yumurtalık'ın, tarihi öneminin yanında turistik potansiyeli de olan bir ilçe olduğunu dile getirdi ve tarihi koruyarak yapılacak yeni liman sayesinde balıkçıların faaliyetlerini daha güzel bir şekilde yürüteceğini, yapılacak yat limanıyla turistik potansiyelin artacağını kaydetti.


125 teknelik balıkçı limanının fizibilite ve projesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 500 bin lira ödenek ayrıldığını anlatan Ünüvar, fizibilite ve proje sürecinin tamamlanmasının ardından inşaatın hemen başlayacağını ve yaklaşık iki yılda bitirileceğini ifade etti.


Necdet Ünüvar, Yumurtalık'ta devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını da yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Yeni...