07 / 05 / 2024

Adana Yüreğir yatırım planı

Adana Yüreğir yatırım planı

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir yatırım planı Haberi

Adana Yüreğir yatırım planı

Adana’nın hak ettiği hizmeti alamamış ve ihmal edilmiş ilçelerinden biri olarak kabul edilen Yüreğir’de kentsel dönüşüm çalışmaları ilçenin görünümünü olumlu yönde değiştiriyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'de kent yaşamına uygun projeler üreterek, yaşam kalitesini yükseltmeyi ve bölgeyi çağdaş görünümlü bir kent durumuna getirmeyi hedefleyerek kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattıklarını belirterek, ''Kışla 1'inci etap çalışmaları tamamlandı. Kışla Mahallesi 1'inci etap (6 ha) kentsel dönüşüm projesi kapsamında; 324 konut, 25 işyeri bulunmakta iken, proje sonrası 772 adet konut ve 43 adet işyeri yapımı tamamlanmıştır.  Kentsel dönüşüm çalışmalarında evleri yıkılan vatandaşlarımız konutlarına taşındılar.

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1'inci etap kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar. Kentsel dönüşüm çalışmalarının çok zor bir...