03 / 05 / 2024

Adana Zeytinli Konutları

Adana Zeytinli Konutları

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bu

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana'da depremzedeler için konut inşaatları devam ediyor!

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan konutların inşası devam ediyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubundaki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

Adana’da konut fiyatı 260 bin TL, geri dönüş süresi 19 yıl!

Adana’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0,12 oranında değer kaybetti. İl genelinde ortalama konut fiyatı 260 bin TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 7,89 TL olduğu açıklandı...

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

Adana Zeytinli Konutları Haberi

Adana Zeytinli Konutları

İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. 



Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, "Mahallemizde yapılan konutlarda kısa bir süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Bu konutlarımız oturma aşamasına yaklaştı. İnşallah kısa bir süre içinde yeni hemşerilerimiz mahallemize gelmiş olacaklar. Bu konutlardan alan insanların gerçekten şanslı olduklarını düşünüyorum. Çünkü binaların kalitesine baktığımızda çok nitelikli bir şekilde...