02 / 05 / 2024

adanaçevre projeleri

adanaçevre projeleri

ADANA Ticaret Odası (ATO) Heyeti'ni kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bakanlık bürokratlarına Adana'nın çevre ve şehircilik alanındaki sorunları ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapılması yönünde talimat verdiğini belirtti.

Son dakika! Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi!

Adana'da sabah saatlerinde 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 37.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 37 milyon 322 bin 889 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da 19.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Adana İli, Sarıçam İlçesi, Sofulu Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı toplamda 19 milyon 300 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığının 100 Günlük Program'daki projeleri TBMM'de!

İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, 100 Günlük İcraat Programı kapsamında Bakanlığın faaliyet alanında yapılacak olan projeler meclis gündeminde....

Dünya konut krizine etkili çözüm: Çevre dostu evler!

Dünya konut krizine etkili çözüm bulundu. Cal-Earth şirketi, evlerin yapımında kum ve kil olmak üzere maliyeti düşük ve tamamen çevre dostu doğal malzemelerin kullanılmasını öngören projeleri hazırladı. İşte sıradışı görünümüyle dikkat çeken çevre dostu evler...

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

adanaçevre projeleri Haberi

adanaçevre projeleri

ADANA Ticaret Odası (ATO) Heyeti'ni kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bakanlık bürokratlarına Adana'nın çevre ve şehircilik alanındaki sorunları ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapılması yönünde talimat verdiğini belirtirken, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından Adana'nın sorunlarının çözümüne yönelik somut adımlar atılacağını söyledi. 


Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe'nin de yer aldıkları, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan ATO Heyeti, Ankara'da kutlama ve başarı ziyaretinde bulunduğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından son derece sıcak bir ilgiyle karşılandı. 

Ziyaret sırasında, Adana'nın uzun yıllardır özlemini duyduğu icraatçi bir bakanlık beklentisinin, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun takdiri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 64. Hükümet kabinesinde Fatma Güldemet Sarı'nın, "Çevre ve Şehircilik Bakanı"...