03 / 05 / 2024

adanadaki imarlı arsalar

adanadaki imarlı arsalar

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye’de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana’da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...

İki şehirdeki bir konut ve 5 arsa satışa çıkarıldı! Bu tarihlere dikkat!

Denizli Çal'da yer alan konut ve ticaret imarlı arsaların satış bedelleri 45 bin TL ile 263 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 4 bin 500 TL ile 26 bin 300 TL arasında değişiyor.

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Isparta'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Konya Selçuklu ve Antalya Alanya'da yer alan imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

adanadaki imarlı arsalar Haberi

adanadaki imarlı arsalar

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye’de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana’da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi. Kulak İnşaat A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, “İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür” dedi.

Tarkan Kulak, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) açıkladığı raporda Türkiye’de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana’da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.


"ADANA’DA KONUT İHTİYACI ARTIYOR"

Kulak, konut fiyatlarını arttıran en önemli girdinin arsa maliyetleri olduğunu kaydetti.

İnşaat sektöründe Türkiye genelinde bir duraklama görüldüğünü ancak Adana’da konut fazlası var gibi görülmekle birlikte aslında ihtiyacın da giderek arttığını kaydeden Kulak, “Adana müteahhitler olarak arsa...