23 / 07 / 2024

Adapazarı Ada Treni

Adapazarı Ada Treni

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımız tren yolunu yer altına alacak projei onaydı"

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Adapazarı'nda 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Ozanlar Mahallesi, 4053 ada 1 ve 2 parsellerde ile 4051 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 759 bin 424 TL'ye satıyor...

Adapazarı'nda 16.7 milyon TL'ye icradan satılık soğuk hava deposu!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Semerciler Mahallesi 206 ada, 18 parselde yer alan soğuk hava deposunu 14 milyon 661 bin TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Ada Treni'nin rayları yer altına alınıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile şehrin heyecanla beklediği rayların yer altına alınması ile ilgili projeyi görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hem trafik akışını rahatlatmak hem merkezi yenilemek hem de yeni yaşam alanları oluşturmak istiyoruz." dedi

Adapazarı Ada Treni yeraltına alınıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımız tren yolunu yer altına alacak projei onaydı"

Adapazarı Treni için sondaj çalışmaları başladı!

Adapazarı Treni’nin yer altına alınması projesinde sondaj çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun projede çok kısa bir sürede hazırlıklar tamamlandı, adımlar atıldı.

Adapazarı Tren Garı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şehre müjdesi verilen ve Adapazarı Treni’ni yer altına alacak projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı. Vatandaşlar adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor

Sakarya'ya ada treni müjdesi!

Başkan Toçoğlu "Tren güzergahını belirlenecek bir bölgeden itibaren yerin altına almayı hedefliyoruz. Bu yönde hazırlanan çalışmaları Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sunacağız. İnşallah treni yerin altına alacağız” dedi.

Adapazarı-Haydarpaşa seferleri yarın başlıyor!

2 yıl önce seferlerine ara verilen Adapazarı-İstanbul ekspresinin boşluğunu doldurmak için çalışacak olan banliyö sistemi yarın faaliyete geçiyor. 06.30’da Arifiye’den hareket edecek banliyö treni 07.01’de İzmit’te olacak.

Adapazarı- İstanbul Ekspres treni geri dönüyor!

Adapazarı - İstanbul Ekspres treni geri dönüyor. Adapazarı- İstanbul Ekspres trenleri, 31 Aralık 2014 tarihinde test sürüşlerine, 05 Ocak 2015 tarihinde de normal seferlerine başlıyor.

Adapazarı Ada Treni Haberi

Adapazarı Ada Treni


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımız tren yolunun yer altına alacak projenin takipçisi olacaklarını söylediler. İnşallah bu yatırımla ilgili hayırlı gelişmeler yaşanacak” derken; Genel Başkan Yardımcısı Dişli, “Ankara’da biz milletvekilleri; Sakarya’da da Büyükşehir ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla Sakarya’nın daha fazla projeyle buluşması için mesaimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile bir araya geldi. Bakanlık Binasında gerçekleşen buluşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de yer aldı. Toçoğlu ve Dişli kısa süre önce gerçekleşen ziyaretleri sonrasında şehri ilgilendiren projeler üzerindeki temaslarına Ankara’da devam etmiş oldu. Ziyarette Bakan Arslan, Toçoğlu ve Dişli’ye treni yer altına olacak projenin takipçisi...