29 / 04 / 2024

adapazarı altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı

adapazarı altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adapazarı 159 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adapazarı'na 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adapazarı'na 4 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adapazarı'na 3 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Çukurova Havalimanı altyapı yapım çalışmalarının durduğu, üstyapı tesisleri ihale bedelinin 300 milyon avro olduğu ve 12 milyon yolcu garantisi verildiği ifadelerinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

TOKİ'den Adapazarı'na 159 yeni konut müjdesi!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adapazarı 577 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Çukurova Havalimanı’nın altyapı inşaatı tamamlanıyor!

Alt ve üstyapı tesisleri yapımı inşaatı süren Çukurova Havalimanı’nda sona geliniyor. Altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Adapazarı’na 91 yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçemize ulaşım, çevre, altyapı, eğitim ve spor başlıklarında yatırımları hayata geçirdik. 68 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik." dedi.

adapazarı altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı Haberi

adapazarı altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Yalım, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Yalım, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın mali hesaplarını inceleyen Sayıştay denetçilerinin, Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı alt yapı inşaatı işinin ihalesinde usulsüzlükler tespit ettiği, yüklenici firmaya ihale bedelinin çok üstünde ödemeler yapıldığının tespit edildiğine ilişkin haberler yansımıştır.''

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın soruları:
1- Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı alt yapı inşaatı işi hangi yüklenici firmaya verilmiştir. Firmanın ortakları kimlerdir? 
2- Yüklenici...