03 / 05 / 2024

Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz

Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz

Adapazarı Belediyesinin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmit-Kandıra duble yolu Mayıs 2016'da tamam!

Kandıra’da Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen ve Turan Güneş Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında konuşan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, İzmit-Kandıra duble yolunun Mayıs 2016’da teslim edileceğini açıkladı

Adapazarı Treni için sondaj çalışmaları başladı!

Adapazarı Treni’nin yer altına alınması projesinde sondaj çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun projede çok kısa bir sürede hazırlıklar tamamlandı, adımlar atıldı.

Adapazarı Tren Garı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şehre müjdesi verilen ve Adapazarı Treni’ni yer altına alacak projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı Belediyesi'nin ek hizmet binası açıldı!

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Konuşmaların ardından Ek Hizmet Binasının açılışı gerçekleşti. Başkanlar daha sonra ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Erkal Etçioğlu Adapazarı'ndaki imar çalışmalarına destek!

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, Adapazarı ilçesinde bulunan Süleymanbey Mahallesi'nde yapılacak imar çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Bu ölgede gettolaşma olmasın. Planlı imarı destekliyoruz" dedi.

Adapazarı'nda mahallelere yeni muhtarlık binaları yapıldı!

Adapazarı Belediyesi, belediyeye yeni bağlanan Çaltıcak, Kavaklıorman, Abalı, Küçük hataplı ve Örentepe mahallelerine yeni muhtarlık binası yaptı.

Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Adapazarı'nda açıldı!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı' nda hizmete açıldı. İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Adapazarı'nda 10 mahalleye spor sahası yapılıyor!

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Manisa Şehzadeler Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Manisa Şehzadeler'de Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı. Merkezde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik inceleme yaptı.

Adapazarı'ndaki orta hasarlı binalar dönüşüme alınmalı!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Adapazarı Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı. Vatandaşlar adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor

Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Haberi

Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serpan'da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral'dan bilgi aldı. İlki İzmir'de yapılan Agora Alışveriş Merkezinin, ikincisi Adapazarı üçüncü inşaatı da Antalya'da yapılacak. 


Yeni...