23 / 07 / 2024

Adapazarı Treni yer altına mı alınacak

Adapazarı Treni yer altına mı alınacak

TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile proje üzerindeki hatta incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı'nda 8 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 13 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Sakarya Adapazarı Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022!

Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Adapazarı TOKİ kura sonuçları 28.01.2022 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Adapazarı başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan 293 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve TOKİ Adapazarı projesi detayları...

Adapazarı TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan 293 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Adapazarı başvuruları 17 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular 17 Ocak tarihinde başlıyor.

Adapazarı Treni yer altına mı alınacak Haberi

Adapazarı Treni yer altına mı alınacak


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile Adapazarı Garı’nda incelemelerde bulundu. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da hazır bulunduğu ziyarette daha önce şehre müjdesi verilen Adapazarı Treni’nin yerin altına alınması konusundaki son hazırlıklar değerlendirildi. Görüşmeler sonunda projede zemin etüdü çalışmalarının kısa süre içerisinde başlatılacağı açıklandı.


Şehre Hayırlı Olsun

Yapılan incelemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “7 Haziran Genel Seçimleri’nde Sayın Başbakanımız, tren hattının yerin altına alınacağının müjdesini vermişlerdi. Bu kapsamda TCCD Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği halinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.  İnşallah tren yer altına alınacak. Çalışmalarımız kapsamında TCCD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Ulaştırma...