28 / 04 / 2024

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.



Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serpan ilçelerinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Satışa çıkarılan arsalar Korucuk ve Serpan mahallelerinde yer alıyor. Ticaret ve konut alanı imarlı arsaların yüz ölçümleri 944,96 metrekare ile 11 bin 672,48 metrekare arasında değişiyor. 

Muhammen bedellerin 7 milyon 559 bin 680 TL ile 43 milyon 771 bin TL arasında değiştiği arsalar için ödenecek geçici teminat bedelleri 226 bin 790 TL le 1 milyon 313 bin 154 TL arasında değişiyor.

Söz konusu satış ihalesi 8 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00’da Belediye Hizmet Binasının 209 Nolu Toplantı Salonu'nda Adapazarı Belediyesi Encümeni tarafından gerçekleştirilecek.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Adapazarı Belediye Başkanlığından:

1- İHALENİN KONUSU: Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda tapu kayıtları yazılı taşınmazların, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılması işi ihalesidir.
2- ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI: Şartname ve ekleri Adapazarı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 110 Nolu İhale Biriminden istekliler tarafından temin edilebilir.
3- İHALENİN NEREDE, HANGİ SAATTE VE TARİHTE YAPILACAĞI: Satış ihalesi
işi için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 08/09/2023 Cuma günü saat 10:00’da Orta Mahalle Çeşme Meydanı Caddesi No:9 adresindeki Belediye Hizmet Binasının 209 Nolu Toplantı Salonunda Adapazarı Belediyesi Encümenince yapılacaktır.
4- ŞARTNAME BEDELİ: Her bir taşınmazın satış ihalesi için ayrı ayrı şartname bedeli 5.000,00 TL’dir.
5- MUHAMMEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT: 

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!


Not: İhaleye katılmak isteyenler geçici teminatlarını 07/09/2023 Perşembe günü saat 16:30’a kadar banka teminat mektubu (süresiz, limit içi ve şube limitini gösterir olması gerekmektedir) olarak verebileceği gibi, nakit olarak da Belediyemiz veznelerine veya ihale adı belirtilerek Halk Bankası Adapazarı Şubesi TR08 0001 2009 5850 0007 0000 50 Nolu nakdi teminat hesabına yatırılabilir. Ödemeler dosyasında mevcut şartnamede yazılı hükümler dahilinde yapılacaktır.
Satış ihalesi için teklif ve istenilen belgeleri, 2886 sayılı kanun hükümlerine uygun olarak hazırlanarak 07/09/2023 Perşembe günü saat 16:30’a kadar Adapazarı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim edilecektir.
6- İSTENİLEN BELGELER: İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla;
- GERÇEK KİŞİLERDEN:
a. Nüfus Cüzdan Sureti,
b. Nüfus kayıt örneği (İkametgah belgesi),
c. Geçici teminatı yatırdığına dair belge,
d. Temsil durumunda; noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza sirküsü,
e. Şartname alındı makbuzu,
f. Adapazarı Belediyesine borcu olmadığına dair belge (Mali Hizmetler Gelir Biriminden)
- TÜZEL KİŞİLERDEN:
a. Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu idareden (Dernekler Müdürlüğünden, Ticaret ve Sanayi veya Esnaf Odasından, Ticaret Sicili Müdürlüğünden, İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya ilgili makamdan) ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
b. Şirketlerden Noter tasdikli imza sirküleri,
c. Vakıflardan ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküleri,
d. Derneklerden ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza sirküleri ile dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti,
e. Geçici teminatı yatırdığına dair belge,
f. Temsil durumunda; noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza sirküsü,
g. Şartname alındı makbuzu,
f. Adapazarı Belediyesine borcu olmadığına dair belge (Mali Hizmetler Gelir Biriminden) İsteklilerin şartnamede açıklandığı şekilde, iç zarf içerisinde hazırlanmış teklif mektubu sunmaları gerekmektedir.
İş bu ilan metni, mevzuatı gereği ilanda bulunması gerekli zorunlu özet bilgileri içermekte olup, ihaleye katılımla ilgili hususlarda ihale şartnamesi ve eklerinin görülmesi/incelenmesi ve katılım için satın alınması gerekmektedir.
Başvuru dosyası İdareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar ve birden fazla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
* İhale dosyasına www.adapazari.bel.tr adresinde bulunan İhale Rehberi linkinden
ulaşılabilir.
İLAN OLUNUR

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!,

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisi merakla bekliyor... Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?


Geri Dön