06 / 05 / 2024

Adaray Adapazarı Arifiye hattı açıldı mı

Adaray Adapazarı Arifiye hattı açıldı mı

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

Adapazarı Treni için sondaj çalışmaları başladı!

Adapazarı Treni’nin yer altına alınması projesinde sondaj çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun projede çok kısa bir sürede hazırlıklar tamamlandı, adımlar atıldı.

Adapazarı Tren Garı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şehre müjdesi verilen ve Adapazarı Treni’ni yer altına alacak projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı Belediyesi'nin ek hizmet binası açıldı!

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Konuşmaların ardından Ek Hizmet Binasının açılışı gerçekleşti. Başkanlar daha sonra ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Erkal Etçioğlu Adapazarı'ndaki imar çalışmalarına destek!

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, Adapazarı ilçesinde bulunan Süleymanbey Mahallesi'nde yapılacak imar çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Bu ölgede gettolaşma olmasın. Planlı imarı destekliyoruz" dedi.

Adapazarı'nda mahallelere yeni muhtarlık binaları yapıldı!

Adapazarı Belediyesi, belediyeye yeni bağlanan Çaltıcak, Kavaklıorman, Abalı, Küçük hataplı ve Örentepe mahallelerine yeni muhtarlık binası yaptı.

Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Adapazarı'nda açıldı!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı' nda hizmete açıldı. İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Emlak İstasyonu Arifiye'de açıldı!

Emlak İstasyonu yeni franchise ofisi Arifiye 'de hizmete açıldı. Brokerlığını Fatih YANIK 'ın yaptığı Emlak İstasyonu Arifiye Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek.

Adapazarı'nda 10 mahalleye spor sahası yapılıyor!

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Adapazarı'ndaki orta hasarlı binalar dönüşüme alınmalı!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Adapazarı Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı. Vatandaşlar adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulaması başlattı!

Adapazarı Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan web sayfası üzerinden parsellerin e-imar durumu sorgulama sistemini hayata geçirdi.

Adapazarı Belediye Meclisi imar için toplandı!

Adapazarı Belediye Meclisi geçtiğimiz ay Ramazan dolayısıyla meclis toplantılarına ara vermişti. Bu ay için olağanüstü toplanma kararı alan meclis, gündem maddelerini görüşerek karara bağladı

Adaray Adapazarı Arifiye hattı açıldı mı Haberi

Adaray Adapazarı Arifiye hattı açıldı mı

İstanbul – Ankara, İstanbul- Konya yüksek hızlı tren seferlerinin ardından İstanbul-Adapazarı Seferleri de başlıyor. Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının inşası nedeniyle seferlerine ara verilen Adapazarı-İstanbul trenleri Ocak'ta  seferlerine başlayacak. Ada Ekspresi adıyla Arifiye-Pendik arasında klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Adapazarı'nda ikamet eden yolcular seyahatlerini Adapazarı-Arifiye arasında ADARAY ile Arifiye-Pendik arasında Ada Ekspresi trenleriyle gerçekleştirecek. 


Ada Ekspresi ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze, Pendik istasyonlarında hizmet verecek, 2015 yılı ortasında Körfez, Derince, Büyükderbent, 2016 yılı içerisinde ise Diliskelesi, Tavşancıl, Hereke, Kırkikievler ve Köseköy istasyonlarında duracak.


25 dakika kısalacak


Hattın yapımından önce 100 dakika olan Arifiye-Pendik arasındaki seyir süresi 76 dakikaya düşecek. Adapazarı-Pendik arasında çocuk ve 65 yaş üzeri yolcular 8 lira,...