26 / 07 / 2024

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi adres

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi adres

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sonay, Uğur Şirin ve Yasin Özkandemir tarafından kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Çavdar tarafından kuruldu.

Serons Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Serons Denizcilik Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Onuk tarafından kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can tarafından kuruldu.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Elif Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yenikomşu tarafından kuruldu.

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Filiz tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi adres Haberi

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi adres

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi  bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sonay, Uğur Şirin ve Yasin Özkandemir tarafından kuruldu.

Adatur Denizcilik Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Şirket konusu ile ilgili olarak her tonajda ve çeşitli hizmetlere dönük her türlü deniz nakil vasıtalarının, yerli ve yabancı gemi, motor, şilep, koster, tanker, tekne ile ticari amaçlı tüm yük ve yolcu taşımacılığı yaparken, işin faaliyeti ile uyumlu her türlü deniz taşıma araçlarına sahip olabilir veya hazır olarak satın alabilir. Gerektiğinde bunları imal eder, imalatını yaptırır, kiraya verebilir, kiralayabilir. Yurt içi ve yurt dışında şahsi ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurabilir. İş ortaklıkları yapabilir. Deniz taşıtlarının her türlü katı ve sıvı atıklarını toplar. Her türlü Gemi ve denizcilikle ile...