05 / 05 / 2024

Addı Sadeq Ismail Yaseen

Addı Sadeq Ismail Yaseen

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 2 Şubat'ta kuruldu.

Instagram kullanıcılarına günün şoku! Add Your birtday hatası ne anlama geliyor, nasıl çözülür? 

Sosyal medya platformu Instagram'da meydana gelen  son gelişme kullanıcıları şok etti. Sabah saatleri ile birlikte Instagram profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek?

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

İsmail Kansız: Trabzon'da otel yatırımları artacak!

Son yıllarda Arap turistler başta olmak üzere yılda ortalama 3 milyon turistin ziyaret ettiği Trabzon'da turistlerin daha rahat konaklayabilmeleri için yatırımlar artırılacak.

İsmail Gülle: Sanayiciden inşaatçı olur inşaatçıdan sanayici olmaz!

40 yıldan bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, sanayide son dönemde kârların düşmesi nedeniyle inşaat projelerine yönelmek zorunda kaldıklarını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da her mahalle dönüşecek!

Yıldırım'da her mahallenin kentsel dönüşüme tabi olacağını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gerek bazı bölgeleri yıkıp yaparak gerekse koruyarak dönüşümü gerçekleştireceklerini söyledi.

İsmail Kazanç kimdir?

Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç kimdir? İsmail Kazanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Kazanç, ne zamandan beri Torunlar GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte İsmail Kazanç...

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

İsmail Hakkı Ekşi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsmail Hakkı Ekşi İnşaat Anonim Şirketi; İsmail Hakkı Ekşi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi' nde kuruldu.

İsmail Hakkı Altun: Bodrum projemizle AB zenginlerini çekeceğiz!

İsmail Hakkı Altun, yine Bodrum ülkelerinin önemli zenginleri geliyor. Altun, Merkezde 500 dönümlük bir yarımada için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da kalite olmazsa olmazımız!

Hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İdeal şehir hedefimiz doğrultusunda ‘kalite’ olmazsa olmazımız” dedi.

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami açıldı!

Davutoğlu, Yeşilli ilçesinde bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanan Hacı İsmail Kaya Cami'sinin açılışını yaptı. İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duasının ardından kurdeleyi kesen Davutoğlu, cami hakkında bilgi aldıktan sonra namaz kıldı.

Addı Sadeq Ismail Yaseen Haberi

Addı Sadeq Ismail Yaseen

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve  yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama , seyahat, taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek. -Uçak, otobüs, gemi, tren gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerinin rezervasyonunu ve satışını yapmak.  -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek...