27 / 04 / 2024

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.



Antakya Belediyesi' nden verilen bilgiye göre, Başkan İsmail Kimyeci' nin bu akşam Antakya Belediyesi' ne ait internette yayın yapan Belediye' ye ait TV kanalında ilk canlı programa katılacağı bildirildi.


Başkan Kimyeci ile " Gündem Özel" programının sunuculuğunu Gazeteci Metin Dingil' in yapacağı ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci' ye sorular yönelteceği ifade edildi Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacağı gibi, İlk programda Antakya Belediyesi' nin 1 yıllık hizmetlerini aktararak, Kentsel Dönüşüm, Ramazan Etkinlikleri ve İlaçlama konuları hakkında bilgiler vereceği kaydedildi. 


ANTAKYA BELEDİYE TV HER GEÇEN GÜN İZLEYİCİ SAYISINI ARTTIRIYOR 


Antakya Belediyesi' nin şeffaf belediyecilik anlayışı ile kurduğu Hatay' ın ilk ve tek belediye internet televizyonunun her geçen gün izleyici sayısını arttırdığı dile getirilen açıklamada, yarın yayınlanacak" Başkan Kimyeci ile Gündem Özel" programın da izleyici rekorunun kırılmasının beklendiği de yer verildi.


Anayurt


Geri Dön