30 / 04 / 2024

İsmail Kimyeci

İsmail Kimyeci

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Hatay kentsel dönüşümle modernleşecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün Büyük Antakya Oteli'nde gerçekleştirdiği aylık bilgilendirme ve istişare toplantısında, kentsel dönüşümün önemine bir kez daha dikkat çekti.

Antakya'da 6 yeni spor tesisi inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Spor Tesisi Yapımı Hibe Desteği protokolü imzalayan Başkan İsmail Kimyeci, kente 6 yeni spor tesisini kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

İsmail Kimyeci: Belediye kentsel dönüşümde ekonomik menfaati gözetmiyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi, hizmetlerini aktardı.

Antakya'da dönüşüm projeleri bakanlık onayına sunuldu!

Kentsel dönüşüm gibi büyük bir projeye imza atmaya hazırlanan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, konu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm için ilk kazmayı 30 Mart'ta vuracaklarını söyledi.

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya Belediyesi Antakya genelinde daha güzel ve düzenli bir Antakya için imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

Antakya'da kentsel dönüşümle 4500 konut yenilenecek!

Antakya Belediyesi'nin gelecek yıl içinde kazma vurulması işlemine başlayacağı belirtilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bölgede, 4500 konut bulunduğu belirtildi.

İsmail Kimyeci: Antakya'daki kentsel dönüşümde büyük yol aldık!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten İsmail Kimyeci, "Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Antakya'da dönüşüm için imzalar atılmaya devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşmalara devam ediyor. Son olarak hak sahibi Ali Hatay ile ıslak imzalı sözleşmesi imzalandı.

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Bök ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.

Antakya'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu anlattı. Aylık basını bilgilendirme toplantısında konuşan Kimyeci, dönüşümde sona geldiklerini belirtti.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi’nde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Antakya Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci her ay basın mensupları ile buluşarak, Antakya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerini aktarmaya devam ediyor.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

İsmail Kimyeci Haberi

İsmail Kimyeci

Toki 3. Etap Mevkii’nde hızlı bir şekilde devam eden 2. ve 3. kısım yeşil alan çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Kimyeci, Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Antakya Belediye Başkanı İsmail  Kimyeci, Toki 3. Etap Mevkii’ndeki yeşil alanda parke ve bordür döşeme çalışmaları ile birlikte vatandaşların ihtiyaç duyduğu yeşil alan kısa sürede hizmete sunulacağını belirtti.


Başkan Kimyeci, son rötuşların gerçekleştirildiği Toki 3. Etap Mevkii’ndeki yeşil alanın herkese hayırlı olması dileğinde bulundu.

Toki 1. Etap Bölgesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor


Hizmet denetimlerine Toki 1. Etap 2. Kısımda devam eden Başkan Kimyeci, yeşil alan çalışmalarını inceledi.


Yeşil alandaki faaliyetlerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Kimyeci; “ Akasya Mahallemizde bulunan Toki 1. Etap mevkiinde 2. Etap park ve yeşil alan çalışmalarında ilerleme kateden...